Avižiniai bananiniai blyneliai
su varške ir cinamonu

Ingredientai 2 porcijoms:
-
1 puodelis (200 ml) viso grūdo dalių avižinių miltų
-
2 bananai
-
2 kiaušiniai
-
100 ml migdolų gėrimo arba įprasto pieno
-
1 pakelis liesos varškės (180 g)
-
Žiupsnelis druskos
-
1/2 a.š. malto cinamono
-
Aliejus (kepimui)
-
Bananus sutrinkite šakute.
-
Kiaušinius išplakite su žiupsneliu druskos ir įmaišykite bananus.
-
Įmaišykite varškę ir migdolų gėrimą arba pieną.
-
Sudėkite avižinius miltus bei cinamoną ir išplakite tešlą iki vientisos masės.
-
Kepkite su šlakeliu aliejaus įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
-
Patiekite su mėgstamomis uogomis, riešutais, medumi, uogiene ar kitais pagardais.
* Patarimas: Jei turite kokteilių plaktuvą, galite tešlą ruošti jame. Tiesiog sudėkite visus ingredientus ir išplakite.
DOVANA
TIK KOVO 1D.
MALSENA
miltinis mišinys
varškėčiams ir spurgytėms
250g

-
Dovanų kiekis yra ribotas.
-
Tik dalyvaujančiose parduotuvėse
-
Akcija galioja tik 2022 Kovo 1 d.
-
Tik perkantiems IKI parduotuvėje per LastMIle programėlę
